Пряний рибний суп


Опубликованно 02.12.2018 22:30

Пряний рибний суп

Приготування: Крок 1: варимо бульйон.

Налийте в каструлю воду, покладіть цілий перець чилі, пару цілих цибулин і зубчики часнику. Посоліть і поставте на середній вогонь. Доведіть до кипіння і варіть під кришкою, поки цибуля не почне розвалюватися.Дістаньте з бульйону всі овочі. Вони вам більше не знадобляться. Крок 2: додаємо овочі.

Наріжте соломкою кабачки, моркву накришити кубиками і додайте їх у бульйон. Поставте на вогонь і варіть суп.Між тим помідори обшпарте окропом і зніміть з них шкірку. Томатну м'якоть наріжте кубиками і додайте в суп тоді, коли морква стане м'якою. Слідом за помідорами вилийте в суп склянку білого вина. Крок 3: додаємо рибу.

Філе тріски наріжте шматочками і додайте майже відразу, слідом за помідорами і вином. Посоліть, поперчіть і приправити невеликою кількістю чебрецю. Варіть протягом 10-15 хвилин, щоб риба приготувалася.Зніміть суп з вогню, додайте трохи лимонного соку (або багато, якщо любите кислі супи) і трохи оцту.Накрийте пряний рибний суп кришкою і дайте йому охолонути протягом 5 хвилин. Крок 4: подаємо пряний рибний суп.

Подавайте пряний рибний суп зі шматочками червоного цибулі і перцю чилі, і рекомендую додати кінзи. Ідеальне блюдо для любителів гостренького і кислого!Приємного апетиту!



Категория: Новости