Шоколадні еклери з мегашоколадным кремом


Опубликованно 05.12.2018 01:50

Шоколадні еклери з мегашоколадным кремом

Приготування:

Готуємо крем. У сотейник наливаємо молоко, додаємо жовтки, цукор, добре перемішуємо і висипаємо крохмаль. Відправляємо на плиту і, як тільки крем почне густіти, знімаємо з плити і заварюємо крем. Поки крем гарячий додаємо подрібнений шоколад і розплавляємо його. Перекладаємо крем плоске блюдо, накриваємо плівкою і охолодити. Коли крем охолоне, додаємо шоколадну крихту, щоб в кремі хрустів шоколад. Збиваємо вершкове масло і порціями вводимо крем, крем готовий.

Готуємо краклин. В чаші змішати розм'якшене вершкове масло, цукор і какао, гарненько перетираємо і додаємо борошно. Перекладаємо тісто в пакетик і розгортаємо в пласт товщиною 2 мм прибираємо в морозилку.

Готуємо заварне тісто. У сотейник наливаємо воду, молоко, додаємо вершкове масло і сіль. Відправляємо на плиту до розчинення масла. Всипаємо борошно і швидко перемішуємо до однорідного стану. Відправляємо знову на плиту на 30 секунд, до освіти плівочки на дні, постійно перемішуємо. До маси по одному вмішуємо яйця, тісто готове, перекладаємо в кондитерський мішок і відсаджуємо кружечки по три штуки поряд.

Зверху викладаємо вирізані кружечки краклина і відправляємо в духовку на 25-30 хвилин при 190С, дверцята не відкриваємо.

Тістечка наповнюємо кремом! Приємного апетиту!)



Категория: Новости