Коржики з м'ясом і зеленню


Опубликованно 06.12.2018 19:20

Коржики з м'ясом і зеленню

Приготування:

Спочатку в кефір додаю і соду і залишаю хвилин на 5, щоб вони подружилися, і між ними відбулася реакція. У кефір додаю сіль і частинами вводжу борошно. Потрібно не переборщити з борошном, тісто має залишитися м'яким і трохи липким, вимісити тісто хвилин 5-7. Залишити на 30 хвилин, щоб тісто відпочило, набухла клейковина. Перемолоти На м'ясорубці м'ясо, цибулю. Подрібнити зелень кінзи і м'яти, додати до фаршу, посолити, поперчити і перемішати. З тіста і фаршу сформувати по 8 кульок (вага кульки тесту у мене вийшов 60 гр, а м'яса – 70 гр) Розкачати трохи кульку тіста, покласти в центр кулька фаршу, скріпити зверху. Залишити на 10 хвилин. Акуратно руками сформувати коржики діаметром 12 див. Обсмажити до рум'яності на сухій сковороді на помірному вогні. Кожну корж щедро змастити розтопленим вершковим маслом.



Категория: Новости