М'ясні котлети з овочами в духовці
Опубликованно 11.12.2018 16:00
Приготування:
Крок 1.
У фарш додати дрібно нарізану ріпчасту цибулю, чорний мелений перець, сіль 1,5 ч. л., воду 100 мл. і добре перемішати. Поставити на 30 хвилин у холодильник. Крок 2.
Нарізати картоплю, солодкий перець, моркву і червоний лук часточками, часник розчавити ножем. Картоплю нарізати не дуже крупно, щоб товщина була приблизно 2 -3 див. Крок 3.
Скласти овочі в миску і додати куркуму, чебрець, розмарин, сіль 1,5 ч. л., базилік червоний перець чилі пластівці, рослинне масло і все добре перемішати. Крок 4.
Викласти овочі у форму. Крок 5.
Сформувати з фаршу котлети. Крок 6.
Викласти котлети на овочі. Крок 7.
Закрити форму фольгою. Крок 8.
Розігріти духовку до 180°С і випікати 30 хвилин. Крок 9.
Зняти фольгу і випікати ще 20 хвилин до готовності. Крок 10.
Якщо у вас фарш з індички або курки, то спочатку запікайте овочі 30 хвилин, а потім викладіть зверху котлети на 30 хвилин.
Категория: Новости