Печеня по-домашньому з молодої яловичини і батату


Опубликованно 15.12.2018 15:40

Печеня по-домашньому з молодої яловичини і батату

Печеня – це одне з найпопулярніших страв серед членів моєї сім'ї. Рецептів приготування печені існує величезна безліч. Я пропоную приготувати це відоме блюдо на основі молодої яловичини і набирає популярність батату. Дуже люблю саме цей варіант його приготування, з молодою яловичиною, бататом і ароматом апельсина.

Цей коренеплід – батат бере свій початок з Південної Америки. Батат ще називають солодкою картоплею, але за багатьма ознаками це абсолютно різні коренеплоди. Батат набагато корисніше картоплі. У ньому міститься велика кількість вуглеводів, заліза і калію порівняно із звичайною картоплею. Також завдяки наявності протеїну в батате він може довго залишатися свіжим. Цей коренеплід відноситься до продуктів, які містять низький глікемічний індекс, тому його можна вживати при цукровому діабеті. Приготування:

Кроки приготування:

1. Обсмажуємо цибулю на вершковому маслі в посуді з товстим дном.

2. Додаємо до цибулі порізану невеликими шматочками і без кісток в борошні яловичину.

3. Потім додаємо батат, нарізану великими кубиками.

4. Солимо і перчимо за смаком.

5. Вичавлюємо сік одного апельсина, поки м'ясо цибулю і батат злегка обсмажують.

6. Додаємо до решти інгредієнтів сік одного апельсина і бульйон, доводимо до кипіння, накриваємо кришкою і залишаємо тушкуватися приблизно на 60 хвилин, періодично помішуючи.

Приємного апетиту!



Категория: Новости