Картопля в духовці під сиром з часниковим маслом


Опубликованно 29.12.2018 03:00

Картопля в духовці під сиром з часниковим маслом

Приготування:

Картоплю відварити в шкірці в підсоленій воді 15 хвилин. Злити воду, дати обсохнути. У невеликій сковороді розпустити масло, видавити часник, додати дрібно нарубаний розмарин і орегано. Застелити деко для запікання фольгою. Викласти картоплю. Придавити кожну картоплину дном склянки. Зняти шкірку з верхньої частини і полити розтопленим вершковим маслом з травами і часником. Посолити, поперчити. Посипати натертим на крупній тертці сиром моцарелла і натертим на дрібній тертці сиром Пармезан. Розігріти духовку до 220 С. Запікати 15-20 хвилин до утворення скоринки на поверхні сиру. При подачі прикрасити нарізаними листям петрушки.



Категория: Новости