Ситний супчик за 15 хвилин
Опубликованно 02.01.2019 09:10
Приготування:
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом, викладаємо порізану цибулю і часник обсмажуємо до золотистого кольору, додаємо сіль, перець і м'яту за смаком.
До смаженій цибулі додаємо розморожений зелений горошок, обсмажуємо 3 хвилини, додаємо 400 мл. води і варимо 5-7 хвилин.
Перекладаємо масу в блендер і збиваємо до однорідної консистенції, у процесі додаємо 250 мл води. 4. Отриману масу перетираємо через сито, відправляємо назад на плиту і додаємо стільки води, яку консистенцію хочемо отримати.
Доводимо до кипіння, суп готовий!
Розливаємо по тарілках і подаємо зі сметаною) Приємного апетиту!)
Категория: Новости