Салат" Тіффані" з куркою і виноградом
Опубликованно 04.01.2019 05:10
Приготування:
1. Невеликими кубиками куряче філе нарізаємо. Солимо, додаємо карі за бажанням. Обсмажуємо до готовності хвилин 7-8 залежно від розміру кубиків. Не пересушите, філе повинно залишитися ніжним і соковитим всередині. Якщо при смаженні з м'яса виділилося занадто багато соку, злийте його, він нам не знадобиться.
2. Натираємо сир, мені більше подобається на дрібній тертці, мені здається, так шар сиру в салаті виходить більш повітряним і об'ємним.
3. На тертці натираємо яйця. Розрізаємо навпіл виноград.
4. Сметану змішуємо з майонезом. Збираємо салат, промазуючи кожен шар сумішшю з сметани і майонезу. Спочатку куряче філе, потім яйця, арахіс, сир і зверху прикрашаємо виноградом. Залишити салат в холодильник, щоб він просочився.
Категория: Новости