Ви забудете про ковбасу! Найкраща м'ясна закуска за лічені хвилини!


Опубликованно 04.01.2019 05:11

Ви забудете про ковбасу! Найкраща м'ясна закуска за лічені хвилини!

Приготування:

1) Для цієї закуски найкраще підійдуть курячі стегна, але можна використовувати і гомілки з грудинкою. М'ясо необхідно відокремити від кісток. Я використовую м'ясо разом зі шкурками, але шкурки можна зняти і приготувати без них. Ріжу м'ясо на довільні шматочки.

2) М'ясо солимо, перчимо за смаком, додамо 1 ч. л. солодкої паприки, 1/2 ч. л. чебрецю і 1/2 ч. л. сухого часнику. Добре перемішаємо, розподіляючи спеції до м'яса. Желатин в цьому рецепті не знадобитися. Шинка відмінно тримає форму завдяки своїм натуральним желюючою властивостями.

3) Розстилаємо фольгу, зверху викладаємо підготовлене м'ясо на один край. Загортаємо рулетиком. Фольги не шкодуйте, потрібно добре упакувати м'ясо, щоб сік не витікав.

4) Запікаємо в духовці при температурі 180*С на середньому рівні без конвекції 80 хвилин. Виймаємо з духовки, зверху ставимо прес, у мене обробна дошка і 1 кг. крупи. Відправляємо в холодильник на 6-8 годин, а краще на ніч.

5) Як бачите активного часу на приготування йде мінімум, а в результаті виходить дуже смачна, натуральна м'ясна нарізка, яка нікого не залишить байдужим! Те, що потрібно до святкового столу!



Категория: Новости