Рецепт манного пудингу. Дуже смачна запіканка в духовці
Опубликованно 09.01.2019 03:20
Приготування:
1) Коли молоко закипить додаємо сіль, 3-4 ст. л цукру, ванілін, манку вводимо дуже тонкою цівкою, помішуючи молоко віночком. Обов'язково вінчиком для того щоб не було грудочок. Варимо кілька хвилин постійно помішуючи щоб манка не пригоріла, потім відставляємо і даємо трохи охолонути.
2) Збиваємо яйця з 1 ст. л цукру потім поступово додаємо борошно і розмішуємо ложкою.
3) Додаємо до манки, добре розмішуємо.
4) Форму змащуємо маслом (у мене форма 28 див.) і викладаємо нашу манку. Змащуємо зверху варенням, можна використовувати просто жовток.
5) Ставимо в розігріту духовку на 20-30 хв. готовність перевіряємо зубочисткою. Готовий пудинг з форми виймати тільки тоді коли він повністю охолоне! Пудинг можна подавати зі згущеним молоком. Приємного апетиту і смачного чаювання!!!
Категория: Новости