Капустка - хрустка
Опубликованно 10.01.2019 00:00
Приготування:
Крок 1.
Капусту нашаткувати.
Морквину натерти на крупній тертці. Видавити до капусти і моркви часник.
Перемішати все і скласти в банки. Утрамбувати, але не дуже щільно. Крок 2.
Приготуємо маринад (розсіл, сироп). Для цього в киплячу воду додамо сіль, цукор і соняшникова олія. Постійно помішуючи дочекаємося закипання. Вимикаємо плиту. Акуратно вливаємо оцет.
Заливаємо гарячим розсолом капусту і накриваємо банки поліетиленовими кришками.
Готові банки відразу відносимо у прохолодне місце. Через кілька днів капуста пустить ще і свій сік, який буде витікати з-під кришок. Сік буде трохи желюючою. Не лякайтеся. Так і повинно бути. Через два тижні все нормалізується.
Відмінна капуста на зиму готова. Приємного апетиту.
Як приготувати таку капусту дивіться у відео. СПАСИБІ.
Категория: Новости