Ніжна пюрешка від Шефа


Опубликованно 13.01.2019 23:00

Ніжна пюрешка від Шефа

Приготування:

Картопля очищений і нарізаний шматочками, заливаємо водою і ставимо на вогонь, після закипання солимо за смаком і варимо до готовності.

У сотейник або турку наливаємо молоко, додаємо вершкове масло і нарубаний зубчик часнику. Відправляємо на плиту і доводимо до кипіння.

Готову картоплю трохи применаем товкачем і протираємо через сито, перемішуємо лопаткою і додаємо через сито наше запашне молоко, перемішуємо до однорідного стану, збиваємо кілька хвилин міксером.

Пюре готове, накладаємо по тарілках, зверху поливаємо розтопленим вершковим маслом і посипаємо зеленню! Приємного апетиту!)



Категория: Новости