Ніжна пюрешка від Шефа
Опубликованно 13.01.2019 23:00
Приготування:
Картопля очищений і нарізаний шматочками, заливаємо водою і ставимо на вогонь, після закипання солимо за смаком і варимо до готовності.
У сотейник або турку наливаємо молоко, додаємо вершкове масло і нарубаний зубчик часнику. Відправляємо на плиту і доводимо до кипіння.
Готову картоплю трохи применаем товкачем і протираємо через сито, перемішуємо лопаткою і додаємо через сито наше запашне молоко, перемішуємо до однорідного стану, збиваємо кілька хвилин міксером.
Пюре готове, накладаємо по тарілках, зверху поливаємо розтопленим вершковим маслом і посипаємо зеленню! Приємного апетиту!)
Категория: Новости