Засолювання червоної риби незвичайним способом з буряком


Опубликованно 20.01.2019 11:40

Засолювання червоної риби незвичайним способом з буряком

Приготування:

Приготування:

Буряк наріжемо на шматочки поменше. В чаші блендера з'єднуємо буряк, цукор, сіль, горілку. Перемелюємо в дрібну крихту.

Фольгу накриваємо харчовою плівкою, зверху кладемо філе риби, потім маринад. Розподіляємо маринад по всій рибі. Добре загортаємо.

Кладемо в контейнер, тому що маринад може протекти. Залишаємо в холодильнику на 36 годин. Дістаємо рибу прибираємо маринад. Її вже можна їсти, вона дуже смачна.

Кріп нарізаємо дрібно. Посипаємо їм рибу. Зверху натираємо цедру мандарина і поливаємо соком. Залишаємо ще на 8 годин у холодильнику.

Подавати будемо на оладки. Змастимо їх сметаною. Зверху листок салату (у мене пекінська капуста), потім гурток огірка і завершуємо смачною рибою. Таку закуску можна подати і на хліб, але на оладки смачніше.

Приємного апетиту!



Категория: Новости