Засолювання червоної риби незвичайним способом з буряком
Опубликованно 20.01.2019 11:40
Приготування:
Приготування:
Буряк наріжемо на шматочки поменше. В чаші блендера з'єднуємо буряк, цукор, сіль, горілку. Перемелюємо в дрібну крихту.
Фольгу накриваємо харчовою плівкою, зверху кладемо філе риби, потім маринад. Розподіляємо маринад по всій рибі. Добре загортаємо.
Кладемо в контейнер, тому що маринад може протекти. Залишаємо в холодильнику на 36 годин. Дістаємо рибу прибираємо маринад. Її вже можна їсти, вона дуже смачна.
Кріп нарізаємо дрібно. Посипаємо їм рибу. Зверху натираємо цедру мандарина і поливаємо соком. Залишаємо ще на 8 годин у холодильнику.
Подавати будемо на оладки. Змастимо їх сметаною. Зверху листок салату (у мене пекінська капуста), потім гурток огірка і завершуємо смачною рибою. Таку закуску можна подати і на хліб, але на оладки смачніше.
Приємного апетиту!
Категория: Новости