Пташине молоко на желатині


Опубликованно 22.01.2019 07:30

Пташине молоко на желатині

Приготування:

Для ванільного мусу змішати молоко, ванільний цукор і желатин. Варити на помірному вогні до появи пари, постійно помішуючи. Ні в якому разі не можна доводити до кипіння. Зняти мус з вогню, перелити в іншу ємність, щоб швидше остигав.

Збити 500 мл вершків до м'яких піків.

В окремій ємності збити сметану з цукром. Частинами ввести збиті вершки-у сметану, перемішуючи лопаткою. Ввести в отриману масу теплу молочну суміш, постійно збиваючи міксером на низькій швидкості.

Форму змастити олією. Вилити мус, накрити харчовою плівкою і відправити в холодильник, поки верхній шар мусу застигне.

Для шоколадного соусу змішати в невеликій каструльці або сотейнику цукор і какао. Додати воду, молоко, добре перемішати, нагріти на помірному вогні до кипіння, постійно помішуючи.

Покриваємо мус остившім шоколадним соусом, знову накриваємо плівкою і відправляємо в холодильник до застигання.Готовий торт-суфле прикрашаємо за бажанням. Всі деталі дивіться, будь ласка, відео рецепті.



Категория: Новости