Апельсиновий заварний крем
Опубликованно 24.01.2019 06:00
Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.
Вичавіть в каструлю апельсиновий сік, натріть цедру, додайте цукрову пудру і жовтки, а так само лимонний сік. Крок 2: змішуємо і заварюємо.
Поставте каструлю з інгредієнтами на повільний вогонь і нагрівайте, весь час ретельно помішуючи.Коли суміш стане теплою, додайте вершкове масло і, помішуючи, продовжуйте нагрівати, поки консистенція не стане досить густий.Перелийте крем у склянку чи банку, об'ємом 200-250 мл. Охолодіть. Крок 3: подаємо апельсиновий заварний крем.
Апельсиновий заварний крем — основа для ваших десертів, але і сам по собі він смачний і солодкий.Приємного апетиту!
Категория: Новости