Тости з грибами


Опубликованно 25.01.2019 11:10

Тости з грибами

Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.

Потрібні досить тонкі шматочки хліба, якщо у вас є нарізаний тостовий, відмінно, використовуйте його! Виріжте з центру м'якоть, залишивши трохи по краях.

Гриб наріжте на невеликі шматочки і обсмажте з 1 столовою ложкою олії. Посоліть і поперчіть за смаком. Готуйте 1 хвилину, поки не випарується вся рідина. Потім перекладіть шматочки гриба в тарілку.

Сир натріть, а цибулю дрібно наріжте. Крок 2: збиваємо яйця з вершками.

Яйця збийте з вершками, перцем і сіллю.

Додайте зелений лук і добре перемішайте. Крок 3: смажимо тости з грибами.

Розігрійте масло, зменшіть вогонь і викладіть шматочки хліба.

Розділіть шматочки смаженого печериці навпіл і покласти всередину хліба.

Посипте сиром.

Залийте яєчну масу, так само розділивши на дві рівні частини.

Смажте протягом 2-х хвилин, щоб яйце схопилося, а тост зарум'яниться знизу, потім акуратно переверніть і готуйте ще 2-3 хвилини. Крок 4: подаємо тости з грибами.

Подавайте тости з грибами гарячими, дуже добре вранці з кавою! Не фанат солодких сніданків, тому такі ось гарячі бутерброди заходять дуже добре.Приємного апетиту!



Категория: Новости