Салат без майонезу до вечері


Опубликованно 27.01.2019 20:50

Салат без майонезу до вечері

Приготування:

1) Курячу грудку з двох сторін солю, перчу і натираю сушеним базиліком, злегка змащую олією. Загортаю у фольгу і запікаю в духовці при 180*С 20 хвилин. Остиглу грудку нарізаю на квадратики.

2) 2 скибочки хліба я нарізала кубиками, обсмажую на вершковому маслі. Для приємного смаку і аромату сухариків, в сковороду додаємо роздавлений зубчик часнику. Якщо не хочете обсмажувати хліб, додайте в салат вже готові сухарики.

3) 1/2 червоною цибулини ріжу півкільцями і замариную. У мисочці з'єдную 2 ч. л. яблучного оцту і 1 ч. л. води, додаємо дрібку цукру і дрібку солі. Перемешаю і додам цибулю. Залишу на час, поки буду готувати інші інгредієнти.

4) Болгарський перець наріжу соломкою. Маринований огірок теж наріжу соломкою.

5) Приготую заправку. У мисочці змішую 1,5 ст. л. оливкової олії, 1/3 ст. л. яблучного оцту, щіпка сушеного базиліка.

6) В підходящої ємності з'єдную підготовлені інгредієнти і поливають заправкою. Частина сухариків додаю в салат, іншими сухариками посипаю салат зверху і можна подавати до столу!



Категория: Новости