Крабові кульки з яйцем і сиром


Опубликованно 01.02.2019 11:10

Крабові кульки з яйцем і сиром

Приготування:

Яйця відварити до готовності, охолодити, заливши холодною водою. Крабові палички натерти на дрібній тертці (краще це робити, поки вони заморожені). Сир натерти на дрібній тертці. Яйця натерти на дрібній тертці. У салатник покласти сир, яйця і половину крабових паличок. Додати 2-3 ст. л. майонезу і зубчик часнику, видавлений через часникодавку. Перемішати в однорідну масу. З отриманої маси сформувати кульки невеликого розміру. Обваляти в залишилася крабовою стружці. Викласти готові кульки на тарілку, за бажанням прикрасити зеленню.



Категория: Новости