Запечена картопля з скоринкою під соусом!


Опубликованно 01.02.2019 11:10

Запечена картопля з скоринкою під соусом!

Приготування:

Покроковий рецепт приготування запеченого під соусом картоплі: Готуємо необхідні продукти і нарізаємо картоплю на часточки. Засипаємо нарізану картоплю в каструлю з водою і доводимо до кипіння. Для приготування соусу додаємо в миску до сметані, по половині чайної ложки, приправу із суміші прянощів каррі, подрібнені в ступці насіння коріандру, ароматну приправу хмелі-сунелі, сіль за смаком і перемішуємо. Додаємо до нашого соусу чорний перець за смаком, три зубчики давленого часнику і добре перемішуємо до однорідності. Зливаємо воду з закипілої картоплі і включаємо духовку на 180 градусів. Викладаємо шумівкою картоплю у відповідне блюдо, рівномірно додаємо приготований соус і перемішуємо. Змащуємо зручну ємність невеликою кількістю рослинного масла і акуратно перекладаємо в неї ложкою картоплю, бажано одним шаром, для кращого запікання. Ставимо страву з картоплею запікатися в розігріту духовку. Поки картопля готується і нудиться в духовці дрібно шаткуємо зелень кропу, петрушки і цибулі. Через 35 хвилин дістаємо з духовки картопля, порційно викладаємо на тарілку і посипаємо зеленню. Тане в роті і трохи хрустка картопля готова! Приємного апетиту, друзі! Поради до рецепту:

– Основи Для соусу за смаком та бажанням можна використовувати майонез.



Категория: Новости