Італійський весільний суп з фрикадельками


Опубликованно 07.02.2019 22:10

Італійський весільний суп з фрикадельками

Приготування:

Змішати панірувальні сухарі, тертий пармезан, перець, сіль, часник, яйце. Додати яловичий фарш і перемішати. Сформувати фрикадельки. У каструлі з товстим дном розігріти олію. Одночасно обсмажити нарізані цибулю, моркву, селеру до прозорості цибулі. Додати нарізані помідори. Залити бульйоном. Довести до кипіння. Додати фрикадельки. Варити на середньому вогні 5 хвилин. Додати нарізаний шпинат, варити 10 хвилин на слабкому вогні. Додати італійські трави. Додати дрібні макарони, варити 5-6 хвилин на середньому вогні. У мисці змішати 2 яйця з натертим пармезаном, поперчити. Акуратно розподілити отриману масу тонким шаром по поверхні супу. Варити 2-3 хвилини. Потім перемішати і відразу подавати.



Категория: Новости