Банановий бісквіт для торта
Опубликованно 08.02.2019 03:20
Приготування:
Борошно просіваємо, додаємо цукор, розпушувач, сіль, жовтки, рослинне масло і молоко.
Банан подрібнюємо в пюре і додаємо до решти інгредієнтів, добре перемішуємо.
Білки збиваємо з цукром приблизно 5 хвилин, залежить від потужності міксера.
З'єднуємо акуратно дві маси.
Кільце для випічки обернути фольгою і викласти тісто. Відправляємо в духовку на 65-70 хвилин при 170С. Готовність перевіряємо дерев'яною паличкою.
Готовий бісквіт перевернути і залишити остигати. Потім загорнути в пакет і відправити в холодильник хоча б на ніч. Далі розрізаємо і готуємо торт або просто п'ємо чай.
Приємного апетиту!)
Категория: Новости