Банановий бісквіт для торта


Опубликованно 08.02.2019 03:20

Банановий бісквіт для торта

Приготування:

Борошно просіваємо, додаємо цукор, розпушувач, сіль, жовтки, рослинне масло і молоко.

Банан подрібнюємо в пюре і додаємо до решти інгредієнтів, добре перемішуємо.

Білки збиваємо з цукром приблизно 5 хвилин, залежить від потужності міксера.

З'єднуємо акуратно дві маси.

Кільце для випічки обернути фольгою і викласти тісто. Відправляємо в духовку на 65-70 хвилин при 170С. Готовність перевіряємо дерев'яною паличкою.

Готовий бісквіт перевернути і залишити остигати. Потім загорнути в пакет і відправити в холодильник хоча б на ніч. Далі розрізаємо і готуємо торт або просто п'ємо чай.

Приємного апетиту!)



Категория: Новости