Салат з баклажанів з нутом
Опубликованно 10.02.2019 22:40
Приготування: Крок 1: готуємо затар.
Підсмажте насіння кунжуту на сухій сковороді.Змішайте орегано і чебрець в ступці, додайте до них кунжут, сумах і сіль. Добре перемішайте. Крок 2: готуємо овочі.
Розігрійте сковороду для гриля. Наріжте баклажани кружечками завтовшки близько 1 сантиметра. Змастіть шматочки баклажанів оливковою олією, посипте затаром і обсмажте до золотистої скоринки з обох сторін.Дайте баклажанів охолонути.Помідори наріжте четвертинками. Крок 3: змішуємо інгредієнти для салату.
Викладіть В салатницю нут, шматочки помідорів, смажені баклажани, додайте дрібно нарізаний червоний лук і нарубані листя м'яти і кінзи.Окремо змішайте оливкова олія з лимонним соком і подрібненим часником. Вилийте заправку в салат.Перемішайте і додайте за смаком сіль і перець. Крок 4: подаємо салат з баклажанів з нутом.
Салат з баклажанів з нутом подавайте відразу ж. Салат виходить досить ситним, щоб подавати його як самостійне блюдо на обід або вечерю.Приємного апетиту! Поради до рецепту:
– Затар можна купити, а можна зробити самостійно.
Категория: Новости