Весняний салат з ковбасою


Опубликованно 05.03.2018 04:20

Весняний салат з ковбасою

Весняний салат з ковбасою — барвистий, наповнений різноманітними смаками і квітами, з оригінальною заправкою і прикрасою. Приготуйте його на обід або на вечерю як доповнення до основних страв і насолоджуйтеся свіжим смаком. Варто тільки свіжим овочам з'явитися на прилавках, я поспішаю готувати цей салат. Інгредієнти: Салат Яйця 3 штуки Ковбаски копчені 2 штуки Шинка куряча 100 грам Перець червоний 1 штука Редис жменю Огірок 1 штука Салат айсберг 1/4 головки Паростки трохи редиски Цибуля зелена 1 штука Заправка Часник 2-3 зубчики Майонез 2 столових ложки Йогурт натуральний (густий) 2 столових ложки Сіль за смаком Перець за смаком

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Салатниця, ніж, дошка, ложка. Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.

Яйця відваріть, остудіть, очистіть, наріжте дрібними кубиками.Огірок накришить кружечками, перець з редисом — кубиками. Паростки редиски промийте і обсушіть. Салат айсберг нарвете руками або дрібно покришіть. Наріжте невеликими шматочками і цибулю. Ковбаси, шинку наріжте тонкими смужками-соломкою. Крок 2: заправляємо весняний салат з ковбасою.

Тепер приготуйте соус, змішавши йогурт з майонезом. Додайте сіль, перець і подрібнений часник. Перемішайте заправку як слід.Змішати в салатниці всі інгредієнти і полийте зверху соусом. А щоб при подачі салат був не тільки смачним, але і красивим, виріжте з редису квіточки і викладіть їх зверху, прикрасивши свіжими паростками. Можна подавати! Крок 3: подаємо весняний салат з ковбасою.

Весняний салат з ковбасою може стати доповненням як до повсякденного, так і до святкового столу. Свіжий, хрусткий та дуже смачний, він підкорить всіх!Приємного апетиту!



Категория: Новости