Новости

Кавунова граніту

Приготування: Крок 1: змішуємо сік.

Вичавіть сік з грейпфрута в каструлю, додайте цукор і перемішайте. Поставте на вогонь, не доводьте до кипіння, а просто підігрійте, щоб розчинився цукор краще.Остудіть. Крок... ( подробнее )

Яблучний пиріг «Невидимий». Тане в роті!

Приготування:

Отже, в глибокій мисці збиваємо 2 яйця, просіваємо сюди ж борошно з розпушувачем тіста, всипаємо цукор. Добре перемішуємо. Вливаємо молоко кімнатної температури, соняшникову олію, і знову перемішуємо. Тісто починає пінитися і трохи збільшується в розмірі. Відставляємо тісто і готуємо начинку. Яблука нарізаємо тонкими пластинками.... ( подробнее )

Баклажани по-грузинськи

Приготування:

Крок 1.

Нарізати баклажани пластинами товщиною 0,5 см. Посолити кожну пластину і залишити на 20 хвилин, що виділився сік злити. Крок 2.

Розігріти сковороду, змастити рослинною олією і обсмажити баклажани до готовності, смажити на середньому вогні з кожного боку, до готовності. Крок 3.

Часник,... ( подробнее )

Капуста по-гурійськи

Приготування:

Крок 1.

Капусту розрізати на 12 частин разом з качаном, буряк нарізати тонкими пластинами, часник розібрати на зубчики, червоний перець очистити від насіння і розрізати на кілька частин. Крок 2.

Налити воду в каструлю, довести до кипіння і додати 1/2 ст.л. солі, всю капусту бланшувати протягом 1,5 — 2-х... ( подробнее )

Сніданок 3 в 1

Приготування:

Крок 1.

До яйцям додати молоко і сіль і не сильно збити віночком. Сир натерти на крупній тертці. Шпинат рвати руками. Можна і нарізати, але так прикольніше))))). Крок 2.

Шматочки хліба (багета) обсмажити на соняшниковій олії з одного боку, а коли перевернемо, додамо вершкове масло і обсмажимо ще хвилинку... ( подробнее )

Мариновані огірки без стерилізації!

Приготування:

Отже, перед маринуванням огірки заливаємо холодною водою і залишаємо як мінімум на 2-3 години. По закінченню часу, болгарський перець нарізаємо невеликими смужками, часник нарізаємо у довільній формі, як вам зручно. Потім за допомогою овочечистки нарізаємо огірки тоненькими слайсами, товсті шматочки не викидаємо, вони нам... ( подробнее )

Заготівля на зиму маринованих хрумких огірків

Приготування:

Огірки замочити на 3-4 години у холодній воді. Помити, обрізати з двох сторін. У банку покласти спеції, огірки і залити окропом. Залишити на 30 хвилин. По закінченні часу воду злити в каструлю, ще раз закип'ятити. У банки з огірками висипати сіль, цукор і оцет, залити гарячим розсолом і закатати. Укутати на кілька годин, зберігати... ( подробнее )

Іменинник дня: кращі фільми з Кіану Рівзом

Сьогодні, 2 вересня, Кіану Рівз святкує свій 54-й День народження. За свою акторську кар'єру він знявся у величезній кількості фільмів, багато з яких стали культовими. Ivona зібрала п'ятірку кращих з них, які обов'язково потрібно переглянути.

"Дракула" (1992) В екранізації роману Брема Стокера Рівз виконав одну з головних ролей.

"Адвокат... ( подробнее )

Міні піци з кабачка

Приготування:

Кроки приготування: 1. Кабачок очищаємо від шкірки, нарізаємо завтовшки 2-2,5 див вирізаючи середину, щоб залишалося денце. 2. Готуємо начинку: обсмажуємо гриби, цибулю на рослинній олії до готовності, додаємо в начинку відварену курячу грудку. Солимо. Перчимо. Додаємо майонез. 3. Кожну підготовлену основу для піци, занурюємо... ( подробнее )

Лисички зі сметаною

Лисички зі сметаною — це смачно, безперечно! І так вам скаже кожен, хто пробував це блюдо. Прекрасний обід або вечерю, додай тільки картопляне пюре. Сметани так багато, що лисички виходять соковитими і ніжними, можна використовувати замість соусу до курки або м'яса. Інгредієнти: Лисички 1 кілограм Цибуля 1 штука Морква 1 штука Часник за смаком Масло... ( подробнее )