Весняний салат з квасолею


Опубликованно 01.04.2018 12:30

Весняний салат з квасолею

Апетитний соковитий і весняний салат з квасолею традиційно готується у нас вдома, коли приходять перші теплі деньки, і хочеться чогось такого, корисного, овочевого і свіженького. Інгредієнти для приготування цього салату можна знайти в будь-який час року в найближчому магазині, так що рецепт універсальний. Інгредієнти: Квасоля біла консервована 2 банки Кукурудза консервована 1 банка Помідори черрі 200 грам Перець болгарський червоний 1 штука Перець болгарський жовтий 1 штука Цибуля зелена 4 штуки Редис 2-3 штуки Часник 2-3 зубчики Олія оливкова 3 столові ложки Лайм 1 штука (сік) Оцет бальзамічний 1 столова ложка Сіль за смаком

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Салатниця, ніж кухонний, дошка обробна, ложка, піала. Приготування: Крок 1: нарізаємо овочі.

Перець промийте, очистіть вийнявши насіння і наріжте тонкою соломкою.Редис наріжте тонкими скибочками, цибулю — кільцями, а помідори черрі — четвертинками.

Квасоля відкрийте і, зливши з неї зайву воду, висипте в салат.

Слідом за квасолею додайте в салат і кукурудзу. Крок 2: готуємо заправку.

В піалу вилийте рослинне масло і бальзамічний оцет. Додайте сіль і сік лайма (щоб вичавити лайм, розріжте його на половинки і тисніть кожну, одночасно протикаючи м'якоть ножем або виделкою). Натріть сюди ж часник. Добре все перемішайте. Крок 3: змішуємо салат із заправкою.

Приготовану тільки що заправку влийте в тарілку з овочами і гарненько перемішайте. Крок 4: подаємо весняний салат з квасолею.

Весняний салат з квасолею подавайте відразу після приготування, нема чого йому маринуватися, тільки помідори потечуть. Їжте його в якості закуски або доповнення до гарніру. А ще він дуже гарний на сніданок з омлетом.Приємного апетиту!



Категория: Новости