Курячі гомілки, тушковані з капустою
Опубликованно 03.05.2018 18:20
Курячі гомілки, тушковані з капустою — повсякденна страва, дуже смачне і поживне. Відмінний обід для всієї родини. Рекомендую готувати його з молодої капусти, з неї виходить просто чудово! Інгредієнти: Гомілки курячі 1 кілограм Капуста (молода) 400 грам Цибуля ріпчаста 2 штуки Часник 2 зубчики Паприка солодка 1 чайна ложка Кріп і петрушка (нарізані) 2 столові ложки Вода 0,5 склянки Сіль за смаком Перець за смаком Масло рослинне для смаження
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
Сковорода глибока, лопатка, ніж, дошка. Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.
Цибулю наріжте пір'ям, дрібно покришіть свіжу зелень, а так само часник.
Курячі гомілки промийте, обсушіть паперовим рушником, посипте паприкою, перцем і сіллю. Крок 2: смажимо гомілки.
Розігрійте в сковороді олію і на сильному вогні обсмажте курячі гомілки до золотистого кольору з усіх сторін.
Зменшіть вогонь і додайте досить крупно нарізану цибулю. Перемішайте так, щоб цибуля опинився внизу. Накрийте кришкою і готуйте протягом 5 хвилин. Крок 3: додаємо капусту.
Між тим наріжте капусту тонкими смужками (нашаткуйте).
Додайте капусту в сковорідку, посоліть, поперчіть, залийте водою і закрийте кришкою. Готуйте протягом 30-35 хвилин (поки капуста і курка не стануть м'якими).
Додайте нарізаний часник і зелень, перевірте чи достатньо солі і перцю. Накрийте кришкою і тушкуйте ще приблизно 5 хвилин.Все готово! Крок 4: подаємо курячі гомілки, тушковані з капустою.
Курячі гомілки, тушковані з капустою, я подаю як самостійне гаряче блюдо. Як гарнір підійде картопля або картопляне пюре.Приємного апетиту!
Категория: Новости