Курячі гомілки, тушковані з капустою


Опубликованно 03.05.2018 18:20

Курячі гомілки, тушковані з капустою

Курячі гомілки, тушковані з капустою — повсякденна страва, дуже смачне і поживне. Відмінний обід для всієї родини. Рекомендую готувати його з молодої капусти, з неї виходить просто чудово! Інгредієнти: Гомілки курячі 1 кілограм Капуста (молода) 400 грам Цибуля ріпчаста 2 штуки Часник 2 зубчики Паприка солодка 1 чайна ложка Кріп і петрушка (нарізані) 2 столові ложки Вода 0,5 склянки Сіль за смаком Перець за смаком Масло рослинне для смаження

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

Сковорода глибока, лопатка, ніж, дошка. Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.

Цибулю наріжте пір'ям, дрібно покришіть свіжу зелень, а так само часник.

Курячі гомілки промийте, обсушіть паперовим рушником, посипте паприкою, перцем і сіллю. Крок 2: смажимо гомілки.

Розігрійте в сковороді олію і на сильному вогні обсмажте курячі гомілки до золотистого кольору з усіх сторін.

Зменшіть вогонь і додайте досить крупно нарізану цибулю. Перемішайте так, щоб цибуля опинився внизу. Накрийте кришкою і готуйте протягом 5 хвилин. Крок 3: додаємо капусту.

Між тим наріжте капусту тонкими смужками (нашаткуйте).

Додайте капусту в сковорідку, посоліть, поперчіть, залийте водою і закрийте кришкою. Готуйте протягом 30-35 хвилин (поки капуста і курка не стануть м'якими).

Додайте нарізаний часник і зелень, перевірте чи достатньо солі і перцю. Накрийте кришкою і тушкуйте ще приблизно 5 хвилин.Все готово! Крок 4: подаємо курячі гомілки, тушковані з капустою.

Курячі гомілки, тушковані з капустою, я подаю як самостійне гаряче блюдо. Як гарнір підійде картопля або картопляне пюре.Приємного апетиту!



Категория: Новости