Ніжний грибний суп-пюре!


Опубликованно 20.05.2018 12:00

Ніжний грибний суп-пюре!

Популярний суп-пюре з печериць. Цей суп на смак виходить досить ароматним, з ніжною текстурою. Такий суп обов'язково сподобається вам і вашій родині. До речі, готується він дуже швидко і просто! Інгредієнти: Печериці 400 гр. Вершки 20% 150 мл Овочевий бульйон 300 мл Масло вершкове 50 грам Часник 2 зуб Цибуля ріпчаста 1 шт Духмяний перець і сіль за смаком за смаком Базилік сушений 1 ч. л.

Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:

ніж, каструля, блендер Приготування:

Дрібно ріжемо цибулю, часник, і відправляємо пассироваться на розігріту сковороду з вершковим маслом протягом 3 хвилин, постійно помішуємо. Ріжемо печериці тонкими пластинами, і відправляємо тушкуватися до цибулі і часнику близько 10 хвилин. Щоб рідина з грибів повністю випарувалася. Перемішуємо. Потім пересипаємо в каструлю, наливаємо бульйон, додаємо базилік, сіль, перець, перемішуємо блендером до консистенції пюре. Додаємо вершки, ставимо на вогонь і варимо близько 10 хвилин. Готовий суп-пюре розливаємо по тарілках, за бажанням прикрашаємо сухарями і тертим сиром.



Категория: Новости