М'ятний сироп
Опубликованно 20.06.2018 21:30
М'ятний сироп можна приготувати відразу по поверненню з дачі. Додавайте його в напої або просто розводьте водою, щоб втамувати спрагу в літню спеку. Готується дуже просто, головне знайти побільше свіжої м'яти. Інгредієнти: М'ята свіжа 200 грам (листя) Цукор-2 кг Вода 2,5 літра Сік лимонний з 1 лимона
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
Каструля, сотейник, пляшка. Приготування: Крок 1: готуємо листя м'яти.
Листя м'яти обдерите зі стебла і добре промийте. Крок 2: варимо м'яту в сиропі.
Розведіть у воді цукор, поставте все на вогонь і кип'ятіть, поки цукор не розчиниться повністю (близько 15-20 хвилин), час від часу помішуйте.Додайте в гарячий сироп листя м'яти і продовжуйте варити все разом протягом 20 хвилин.
Після чого сироп потрібно остудити і процідити, щоб прибрати всі м'ятні листя. Додайте лимонний сік. І якщо ви хочете домогтися більш насиченого кольору, додайте трохи зеленого барвника. Я залишила натуральний колір. Крок 3: подаємо м'ятний сироп.
М'ятний сироп розлийте в пляшки і зберігати в холодильнику. Додавайте його в різні напої для смаку або просто розводьте водою і подавайте з льодом. Освіжає неймовірно!Приємного апетиту!
Категория: Новости