Печінка, запечена з цибулею та морквою


Опубликованно 02.08.2018 14:00

Печінка, запечена з цибулею та морквою

Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.

Курячу печінку промийте, очистіть і наріжте на маленькі шматочки. Цибулю наріжте пір'ям, а морква — товстою соломкою (приблизно 0,5 см в товщину).Викладіть печінку, цибулю і моркву в форму для запікання, додати масло, сіль і перець. Ретельно перемішайте овочі з печінкою, щоб розподілити масло і спеції. Крок 2: запікаємо печінку з цибулею і морквою.

Накрийте форму для запікання алюмінієвою фольгою, щільно запакувавши краю, і відправте в розігріту до середньої потужності духовку на 30 хвилин. Після дістаньте, зніміть фольгу, перемішайте і перевірте, чи готова печінка, якщо ні, знову закрийте фольгою і поверніть в духовку ще на 10-15 хвилин. Крок 3: подаємо печінка, запечену з цибулею і морквою.

Запечену з цибулею і морквою печінка подавайте з гарніром з картоплі або гречаної крупи. І не забувайте використовувати соус, який у вас вийшов при запіканні.Приємного апетиту!



Категория: Новости