Курячі гомілки, тушковані з грибами і овочами


Опубликованно 20.10.2018 14:20

Курячі гомілки, тушковані з грибами і овочами

Приготування:

Розтопити в сотейнику курячий жир і обсмажити в ньому курячі гомілки до появи золотистої скоринки. Вийняти гомілки і в цьому ж жирі обсмажити середньо нарізану цибулю до прозорості. Додати середньо нарізаний болгарський перець і дрібно нарізаний часник. Обсмажувати 3 хвилини. Додати нарізані пластинками гриби і тушкувати 5 хвилин. З помідорів зняти шкірку, видалити насіння і крупно нарізати. Додати в сотейник. Посолити, поперчити, додати пучок чебрецю і тушкувати на середньому вогні без кришки 10-12 хвилин. Потім додати гомілки, перемішати і тушкувати з нещільно закритою кришкою на слабкому вогні 30 хвилин. При подачі посипати нарізаними листям базиліка.



Категория: Новости