Мандариновий лікер


Опубликованно 17.02.2019 01:00

Мандариновий лікер

Приготування:

Мандарини моєму, обдаємо окропом і чистимо. Шкірку складаємо в скляну банку і заливаємо горілкою. Відправляємо цитрусові кірки настоюватися на 4 дні в темне прохолодне місце. Мандарини перекладаємо в пакет і відправляємо в холодильник. Через 3 дні дістаємо мандарини з холодильника, нарізаємо невеликими шматочками, кісточки викидаємо. Перекладаємо шматочки мандаринів в каструлю, додаємо до них бадьян і засипаємо цукром. Залишаємо мандарини на 1 добу при кімнатній температурі, періодично помішуючи. Через добу додаємо до мандаринам воду, ставимо на плиту і доводимо до кипіння. Кип'ятимо протягом 5 хвилин і даємо повністю охолонути. Остиглий сироп проціджують через дрібне сито або марлю і додаємо до кіркам з горілкою, які вже настоюють 4 дні. Наполягаємо ще 3 дні лікер з мандаринів в темному місці. Проціджуємо лікер в пляшки, він готовий до вживання.

Фортеця отриманого лікеру 20 градусів. Він дуже ароматний, його приємно пити. Більш детальний процес приготування дивіться на відео. Приємного проведення часу!



Категория: Новости